Beskrivelse af feriehuset

Dejligt røgfrit feriehus på ca. 70 m2 til max. 5 personer, hvor af den ene person er et mindre barn eller en baby der kan sove i en weekendseng eller gæsteseng der står i soveværelset. 

Huset ligger i Middelalder byen Ribe i bymidten. Huset er fra 1670 og total renoveret i 2014/2015 alt er nyt. Huset ligger i en lille smøge hvor det ikke er muligt at parkerer og der er ingen gennemkørsel i smøgen, men af og pålæsning er tilladt og muligt. Vi har mulighed for at udstede P-billet så man kan parkere i middelalderbyen på de afmærkede pladser. Man oplyser sit registrerings nummer på lejekontrakte, så ligger der en P-billet i huset når lejemålet påbegyndes.

Huset indeholder 2 soveværelser, stue - køkken i et, med spiseplads til 5 personer, rummeligt badeværelse med pusle plads, vaskemaskine og tørretumbler. Lille gårdhave mod syd/øst m/havebord og 5 stole, Weber grill.

Husets ene soveværelse ligger på 1.sal der er plads til en opredning i barneseng/eller gæsteseng til et lidt større barn. Det andet soveværelse har køjeseng m/ 2 sovepladse